Onze Events

De keuze is reuze!

Wij verzorgen behoorlijk veel Events die ieder hun eigen karakter hebben. Hieronder volgen al onze Events met een one-liner om je alvast een indruk te geven van de verscheidenheid aan trainingen die wij aanbieden. Elk Event heeft een eigen pagina op de site waar je op je gemak middels tekst, foto en video een goede indruk kunt krijgen. Daar gaat ie!

Wado Courses worden verzorgd door AJ en Roeland sensei. Deze drie uur durende trainingen staan in het teken van Wado specifieke oefeningen. Kenmerkend is AJ sensei's stijl van lesgeven, waarbij Kihon, Kata en Kumite niet los van elkaar staan, mede door de gerichte trainingsmethodes die hij aanbiedt.

Wado Masters Courses onder leiding van Sakagami en May sensei. Afgezien aan de schat aan kennis die deze heren kunnen overdragen is het een eer en ervaring om een training van hen mee te maken.

Summer Camp is simpelweg de beste week van het jaar. Als je van Wado houdt mag je het niet missen!

De Karate Masters Courses zijn uniek in deze rij, omdat Yokoyama sensei de fundamentele principes van Karate behandeld, specialiseert in Meotode én de brug slaat tussen Karate en Kobudo.

Verder organiseren wij één of twee keer per jaar een Instructors course waar je als instructeur de kans hebt om met een groep van gelijkgestemden te trainen. Je werkt niet alleen aan je kennis en kunde, maar ook werkt aan het inzicht krijgen in het aanbieden van deze ingewikkelde maar o zo Wado specifieke lesstof.

Om je voor te bereiden op je volgende examen verzorgen AJ en Roeland sensei geassisteerd door Dion Sensei Examentrainingen. De examentrainingen zijn trajecten van 5 bijeenkomsten waar je stapsgewijs klaargestoomd wordt voor de volgende band.

Tot slot organiseren wij nog een aantal Kumite Seminars per jaar onder leiding van JP sensei, meervoudig Europees Kampioen Kumite. De samenwerking tussen Wadokai België en Nederland geeft jou de kans om trainingen te volgen onder deze getalenteerde, bekwame en ervaren wedstrijdvechter.